Меню

Презентація архітектурних фасадних панелей SKALA

 27 та 28 вересня відбулась презентація архітектурних фасадних панелей SKALA від німецького виробника AVANCIS в рамках семінару на тему: «Сонячна енергетика у будівництві».

На фото: Holger Herbst  - AVANCIS GmbH & Co. KG. (Німеччина)

Подія була організована та проведена групою компаній – «БК «Фасадні системи», «PV Systems» та «ECOBUD Building Croup» за участю компанії AVANCIS GmbH & Co. KG.

 На фото №1 (зліва направо): Федорчук Костянтин – керівник компанії «PV Systems», Holger Herbst  - AVANCIS GmbH & Co. KG. (Німеччина), Федорчук Віктор – засновник компанії «PV Systems», керівник компанії «БК «Фасадні Системи»

На фото №2 (зліва направо): Holger Herbst  - AVANCIS GmbH & Co. KG. (Німеччина), Круглова Марина – керівник проектного напрямку, Сомов Павло – засновник компанії «ECOBUD Building Croup»

Впровадження  механізмів альтернативного збереження енергії набуває все більшої актуальності для українського сьогодення та майбутнього.

 

Застосування сонячних панелей - екологічне та економічне рішення, перспективна сфера у проектуванні та будівництві в Україні.

На фото: Holger Herbst  - AVANCIS GmbH & Co. KG. (Німеччина)

«Будівельна компанія «Фасадні системи» вже більше 15 років пропонує рішення з монтажу та постачання різних типів систем та матеріалів для навісних вентильованих фасадів (НВФ).

На фото (з права): Паршин Олег - засновник компанії «БК «Фасадні Системи»

Компанія розробила і успішно впроваджує власні системи НВФ, використовує та поставляє облицювальні матеріали і системи провідних європейських виробників.

На фото: Федорчук Віктор – керівник компанії «БК «Фасадні Системи»

На семінарі були висвітлені актуальні питання впровадження напрямку  «зеленої енергетики» в будівництві, зокрема застосовування енергоефективних фасадів як у сфері екологічного заощадження тепла, так і безпосереднього виробництва енергії.

Компанія «PV Systems» створена з метою впровадження на український ринок інноваційних сонячних технологій нового рівня.

 

На фото 1 (зліва направо): Федорчук Костянтин – керівник компанії «PV Systems», Holger Herbst  - AVANCIS GmbH & Co. KG. (Німеччина), Федорчук Віктор – засновник компанії «PV Systems», керівник компанії «БК «Фасадні Системи»

На фото 2 (зліва направо): Головний архітектор «ECOBUD Building Croup» Андрій Москальцов, архітектор Національної спілки архітекторів України Олександер Московчук.

Компанія має на меті співпрацювати зі світовими лідерами, саме такою є AVANCIS GmbH & Co. KG – одна з найбільших виробників архітектурних сонячних панелей першокласної якості та високої ефективності у Німеччині.

На фото: Holger Herbst  - AVANCIS GmbH & Co. KG. (Німеччина)

Прогрес техніки, висока якість та надійність – три основні завдання, які вирішує компанія при виробництві сонячних панелей, саме тому до співпраці не вагаючись обрали AVANCIS  своїм головним партнером.

Окремо дякуємо партнерам, групі компаній «ECOBUD Building Croup» та «БК «Фасадні Системи»  за допомогу в організації та проведенні семінару.

 На фото (зліва направо): Федорчук Віктор – засновник компанії «PV Systems», керівник компанії «БК «Фасадні Системи», Holger Herbst  - AVANCIS GmbH & Co. KG. (Німеччина), Сомов Павло – засновник компанії «ECOBUD Building Croup»

Дякуємо всім гостям, хто відвідав наш захід в Києві та Львові та підтримав обговорення необхідності введення інноваційних сонячних технологій на будівельний ринок України.

Чекаємо до співпраці!